Baan in de bouw | BAD Bouw Academy Drenthe

Baan in de bouw

Een baan in de bouw vind je bij BAD

Een baan in de bouw waarbij je tegelijkertijd kan leren en werken? Dat is precies wat Bouw Academy Drenthe (BAD) jou biedt. Heb je net je diploma gehaald of ben je binnenkort klaar met je studie? Dan zoeken wij samen met jou naar die ene baan in de bouw die helemaal bij jou past. Meer weten? Lees dan snel verder!

Wij zijn altijd op zoek naar bouwtalent

Bij Bouw Academy Drenthe leiden we het bouwtalent van de toekomst op. Een baan in de bouw is bij ons dus een combinatie van werken en leren. Zo blijven onze talenten zich ontwikkelen, terwijl ze veel werkervaring op doen.

Om voor jou de juiste baan in de bouw te vinden, kijken we naar alle kwaliteiten die je hebt. Naar wie jij bent en wat bij jou past. Zo bepalen we hoe we jou het beste in kunnen zetten, zodat deze talenten volledig tot hun recht komen. Weten we precies wie je bent en wat je kan? Dan zoeken we naar een geschikte werkgever voor jouw nieuwe baan in de bouw. Een werkgever die past bij jouw ambities.

Ben jij klaar voor jouw baan in de bouw?

Weet je al precies wat jouw ideale baan in de bouw is? Of heb je daar hulp bij nodig? Dat maakt bij Bouw Academy Drenthe niet uit. Wij helpen jou verder. Waarom we dat zeker weten? Wij hebben vele werkgevers die staan te popelen om nieuw bouwtalent aan te nemen. Intussen zijn het er al meer dan negentig. Daar zit de geschikte werkgever voor jou zeker tussen. Dit zorgt ervoor dat we jou een baan in de bouw kunnen bieden die past bij jouw opleiding en kwaliteiten. Dus of je nu timmerman, projectleider of werkvoorbereider wilt worden, het is mogelijk met de professionele begeleiding van Bouw Academy Drenthe!

Wij zijn er voor jou

Nadat we een baan voor je hebben gevonden, blijven we contact met je houden. Dat betekent dat je bij ons langs mag komen met al je vragen. Daarnaast gaan we regelmatig met jou en je werkgever om tafel om te checken hoe de samenwerking bevalt. Én tijdens het werk ga jij je natuurlijk verder ontwikkelen. Je kunt een (korte) cursus of opleiding volgen. Zo maak jij je onmisbaar bij iedere werkgever.

Dus ben jij klaar voor jouw ideale baan in de bouw? Neem snel contact met ons op!