Werkgever | BAD Bouw Academy Drenthe

Werkgever

Wij vinden hét bouwtalent voor uw bedrijf!

Een kennismaking met BAD

Bouw Academy Drenthe (BAD) is het detacheringsbureau van Bouwmensen DNWO, dé praktijkopleider voor de bouwers van de toekomst. Wij zorgen dat gediplomeerde bouwers op de juiste plek terecht komen en zich in de praktijk verder ontwikkelen.  

Bouw mee aan de toekomst

Schakelt u ons in, dan hoeft u zelf niet meer op zoek naar de juiste werknemers voor uw bouwbedrijf. Dat doen wij voor u. Wij staan garant voor onze talenten, omdat we ze goed kennen. Meestal doordat ze een opleiding bij ons hebben gevolgd. Is dat niet het geval en komt iemand nieuw bij ons binnen? Dan zorgen wij ervoor dat we ze net zo goed leren kennen als onze eigen leerlingen.

Aandacht voor elkaar

Wij detacheren naast onze bouwers ook ervaren timmerlieden en bekwame UTA personeelsleden. De voortgang van uw bedrijfsvoering is in goede handen wanneer u kiest voor een van onze talenten. Wij bieden u professionele werknemers die zich voor de volle honderd procent inzetten en bereid zijn te blijven leren. Wij dragen de zorg voor de ontwikkeling van uw toekomstige medewerkers, zodat ze van grote waarde zijn voor uw bedrijf. Zo ontzorgen wij u. Daarnaast geeft deze samenwerking u de kans uw kennis over te dragen aan de nieuwe generatie bouwers. Zo bouwt u samen met ons mee aan de toekomst.

Duurzame inzetbaarheid

Onze bouwtalenten krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen of korte opleidingen. U kunt bij ons aangeven waar u behoefte aan heeft. Dit vragen we ook aan onze talenten. Wij stimuleren de leerdrift van onze bouwers, zodat u uitermate gemotiveerd personeel in dienst heeft. Medewerkers die iedere dag met enthousiasme aan het werk gaan en tegelijkertijd breed inzetbaar worden. Ook bieden we ze loopbaanbegeleiding aan, zodat ze mee kunnen groeien met uw bedrijf. Wij werken iedere dag met veel energie aan geslaagde detachering.

Het juiste personeel voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar personeel? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen met 0522 472716.

Controle niet gelukt

The form contains errors

Ervaringen

Bespaar tijd met BAD

Bent u op zoek naar bekwaam UTA personeel of ervaren timmerlieden? Dan helpen wij u graag verder.