Cursussen | BAD Bouw Academy Drenthe

Opleidingen

Wil jij je graag verder ontwikkelen?
Lees dan snel verder!

Wij leveren maatwerk

Op het gebied van opleiden is alles mogelijk bij Bouw Academy Drenthe. Wij bieden niet alleen technische cursussen, maar ook EHBO of communicatietrainingen. Om te zien waar de behoeftes liggen, gaan we altijd in gesprek met de werkgever én de werknemer. Zo maken wij van onze eigen talenten multi-inzetbare medewerkers die bergen werk kunnen verzetten voor hun werkgever(s). 

Cursussen

Ben jij op dit moment werkzaam in de bouw of ben je op zoek naar een baan waarbij je je kan blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder.

Leermeester cursus

   Drenthe      24 uur      MBO

Bekijken


Cursus Tegelzetten

   Drenthe      24 uur      MBO

Bekijken


Cursus VCA Basis/VOL

   Drenthe      8 uur      MBO

Bekijken


Cursus Metselen

   Drenthe      16 uur      MBO

Bekijken


Cursus Luchtdicht bouwen

   Drenthe      8 - 12 uur      MBO

Bekijken


Cursus Verwerken van kitten

   Drenthe      8 uur      MBO

Bekijken


Cursus Heftruck Rijbewijs

   Drenthe      8 - 16 uur      MBO

Bekijken


Cursus Bladlood

   Drenthe      8 uur      MBO

Bekijken


Cursus Installatie/Elektra

   Drenthe      16 uur      MBO

Bekijken


Investeren in de toekomst

Wij investeren in de kennis en vaardigheden van onze talenten. Wij bieden ze de kans om zich verder te ontwikkelen door middel van cursussen en korte opleidingen.

Altijd in verandering

In de bouwsector moet je jezelf eigenlijk altijd blijven ontwikkelen. Er vinden namelijk regelmatig veranderingen plaats. Als bouwtalent èn als werkgever ben je hiervan natuurlijk op de hoogte. Daarom geven we onze talenten bij Bouw Academy Drenthe de kans om zich bij te scholen, zodat ze hun werk nog beter uit te kunnen voeren.

Oog voor iedereen

Of je nu doorstroomt na een afgeronde opleiding bij Bouwmensen of nieuw bij ons binnenkomt, wij verzorgen geheel kosteloos een cursus of korte opleiding voor jou.

 

Ervaringen

Cursus Bladlood

“ Laatst heb ik een cursus bladlood mogen volgen via BAD. De cursus was erg leerzaam, maar vooral toepasbaar tijdens mijn werk als timmerman ”

Hulp nodig?

Wil jij je graag verder ontwikkelen in de bouw, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij kunnen je daarbij helpen! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dan kijken we samen wat het beste bij jou past.