Over BAD | BAD Bouw Academy Drenthe

Over BAD

Bouw Academy Drenthe (BAD) is het detacheringsbureau
van Bouwmensen DNWO.
Wij verbinden talenten aan bedrijven.

Contact informatie

Bouw Academy Drenthe

Postadres
Postbus 19
7963 ZG RUINEN

Bezoekadres

Kloosterstraat 12
7963 AH RUINEN
0522-47 27 16

Bezoekadres (op afspraak)

Atlantis 2
7821 AX EMMEN
0522-47 27 16

Meer dan detacheren

Als detacheringsbureau richten wij ons op het koppelen van de bouwtalenten aan bouwbedrijven. Maar we doen veel meer dan dat. Wij geloven in onze talenten. Daarom geven we ze de kans te blijven leren. Door zich verder te ontwikkelen, worden ze van een (nog) grotere waarde voor hun werkgever. Dit biedt een talent een veelzijdige baan en de werkgever een bouwer die meerdere taken uit kan voeren. Ook houden we de ontwikkelingen in de bouwsector goed in de gaten. Wanneer dat nodig is, laten we onze talenten hun kennis bijspijkeren. Zo blijven ze inzetbaar en bieden we ze een grote(re) kans op een succesvolle carrière.

 

Waar we voor gaan

De bouw staat geen moment stil. Daarom staan wij ook niet stil. Wij zijn iedere dag vol enthousiasme aan het werk om de onze hardwerkende bouwprofessionals te koppelen aan de juiste werkgevers. Wij zorgen ervoor dat de bouwprojecten van nu en die van de toekomst uitgevoerd worden door bekwame en vakkundige talenten.

Wij ontzorgen werkgevers door hen tijd te besparen, namelijk de tijd die het kost om goed personeel te vinden. Wij ontzorgen werknemers door hen te blijven helpen en te begeleiden. Zo biedt het team van Bouw Academy Drenthe hulp bij de zoektocht van werkgever èn werknemer.

 

Maak die keuze

Kunt u als werkgever wel een extra paar handen op de werkvloer gebruiken? Iemand die bereid is te leren, een nieuwe kijk op de bouw heeft en zich alleen nog maar verder ontwikkelt? Kies dan voor een bouwtalent van Bouw Academy Drenthe.

Kun jij als bouwtalent wel een extra paar ogen op de werkvloer gebruiken? Iemand die jouw talent ziet, je veel praktijkervaring biedt en bijdraagt aan het ontwikkelen van jouw kennis? Kies dan voor een aannemer van Bouw Academy Drenthe.

OP NAAR EEN MOOIE SAMENWERKING!

Contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons.

Controle niet gelukt

The form contains errors