Personeel Bouw | BAD Bouw Academy Drenthe

Personeel bouw

Geschikt personeel in de bouw vindt u hier!

Nieuw personeel in de bouw dat niet kan wachten om bij u aan de slag te gaan. Gemotiveerde en enthousiaste bouwtalenten die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Jongeren die al hun talent inzetten voor u als hun nieuwe werkgever. Klinkt dit goed en bent u op zoek naar bouwpersoneel? Dan bent u hier op de juiste plek.

Meer over Bouw Academy Drenthe

Bouw Academy Drenthe (BAD) leidt dé bouwtalenten van de toekomst op. Wij zijn een detacheringsbureau gelieerd aan het beroepsgerichte opleidingscentrum Bouwmensen DNWO. Bij Bouw Academy Drenthe zorgen we ervoor dat bouwers met een diploma op de juiste plek terecht komen en een kans krijgen zich verder te ontwikkelen in de praktijk.

Dit betekent dat het geen standaard personeelsleden in de bouw zijn. Het zijn jonge mensen die staan te popelen om zichzelf te laten zien en hun kwaliteiten in te zetten voor een werkgever die bij hen past. Wij bieden u personeel met een passie voor de bouw én voor de toekomst van de bouwsector.

Hoe wij uw toekomstige personeel in de bouw regelen

Wanneer u zich als werkgever bij Bouw Academy Drenthe aansluit, betekent dit dat u een deel van de zoektocht naar personeel uit handen kunt geven. Wij zoeken zelf naar geschikte kandidaten voor uw bouwbedrijf. Zo weten we zeker dat ze passen bij uw wensen en eisen, omdat we ze goed (hebben leren) kennen. Uiteraard heeft u hierin het laatste woord.

Bied bouwtalent een stralende toekomst

U kunt uw steentje bijdragen aan de toekomst van de bouwsector. Dit doet u door onze bouwtalenten de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Ze kunnen bij ons namelijk korte cursussen en opleidingen volgen. Deze sluiten niet alleen aan bij hun eigen wensen, maar zeker ook bij die van u.

Op zoek naar bouwpersoneel? Wij horen het graag!

Wij bieden u duurzaam inzetbaar bouwpersoneel. In de afgelopen jaren hebben we al vele bouwers mogen plaatsen bij tevreden werkgevers en hopen van harte dat u de volgende bent! Neem voor meer informatie contact met ons op.